Aktualno OG sada Ogulin

Održana skupština Športske zajednice Grada Ogulina

Održana je redovna godišnja skupština Športske zajednice Grada Ogulina u prostorijama Oldtimer kluba Ogulin, u objektu kuglane Klek. Odaziv predstavnika na skupštini bio je vrlo dobar, nazočio je 41 predstavnik od ukupno 58, iz 38 ogulinskih sportskih udruga. Sjednicu skupštine otvorio je predsjednik Zajednice Miljan Vorkapić, a kao gost bio je nazočan i ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović.

Na sjednici je jednoglasno usvojena Odluka o izmjeni i dopuni Statuta Športske zajednice usklađenog s novim Zakonom o sportu, a potom je potvrđen i novi član Izvršnog odbora Zajednice iz redova nogometnog kluba Ogulin, nakon ostavke bivšeg člana klub je predložio Slavka Šušnjića.

Na skupštini je prihvaćen i Izvještaj o bilanci prihoda i rashoda Športske zajednice za 2023.godinu sa većinom glasova, iako je bilo primjedbi zašto članovi skupštine nisu dobili materijale. Ovo je ispravljeno već idući dan, jer je novoizabrani tajnik Športske zajednice Matija Vuković poslao materijale na mail adrese svih članova.

Na kraju sjednice nazočnima se obratio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, čestitajući svima  Uskrs, te bivši tajnik Zajednice Mario Pavić.