Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Možemo! i Hoćemo pravedno imaju dovoljno snage za promjene: “Zamišljamo drugačiju Hrvatsku”

Možemo! i Hoćemo pravedno danas u Karlovcu predstavili kandidatske liste za VII. izbornu jedinicu

Izborni program i glavni ciljevi političke platforme Možemo! također predstavljeni danas u Karlovcu.
Nositeljica liste u VII. izbornoj jedinici, odnosno našoj, je Draženka Polović, a slijede ju Iva Ivšić, Dobriša Adamec, Orjen Petković, Ana Alapić, Dimitrije Birač, Vlasta Lendler-Adamec, Dubravko Golubić, Vlatka Krizmanić, Sanda Ćakić, Zlatko Domjan, Nevenka Sudac-Vinski, Snježana Drvodelić i Ana Matan.

Upravo je Polović danas iz Karlovca poručila kako zasigurno imaju dovoljno snage i hrabrosti mijenjati ono što se u Karlovcu događa već 30 godina, a smatra da o tome najbolje govori činjenica kako su u zadnjih 5 godina postali najjača oporbena stranka u gradu na četiri rijeke sa četiri vijećnika u Vijeću, a naglašava kako će smjerom kritičnosti, ali i konstruktivnosti koračati i dalje.

Sa strankom Hoćemo pravedno udružili su se zbog nekoliko glavnih točaka – borba za prava umirovljenika i osoba starije životne dobi, borba protiv korupcije i borba za hrvatsko selo i proizvodnju hrane.

Koordinator karlovačkog Možemo!, koji je ujedno i na dosta visokom trećem mjestu liste, Dobriša Adamec, kratko se obratio javnosti rekavši kako je ponosan što listu dijeli sa sjajnim ljudima, dok je Karlovčanima poslao poruku “…da je ovo lista ljudi koje poznajete. Izađite na izbore i zaokružite listu broj 11.” (Radio Mrežnica)