Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Nova akcija policije i USKOK-a, privedene dvije osobe!

Iz Ravnateljstva policije su priopćili da su ‘kriminalističkim istraživanjem obuhvaćene dvije osobe s područja policijskih uprava splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske”‘

Nova akcija policije i USKOK-a na jugu zemlje je u tijeku. Točnije službenici splitskog PNUSKOK-a u koordinaciji s USKOK-om jutros su krenuli u realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.

Iz Ravnateljstva policije su priopćili da su “kriminalističkim istraživanjem obuhvaćene dvije osobe s područja policijskih uprava splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske”

-Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja PNUSKOK – Služba Split podnijet će kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – kažu kratko iz policije.

O akciji se kratko oglasio i USKOK.

-Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje PNUSKOK provodi u koordinaciji s USKOK-om. Navedene radnje se provode na području Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije u odnosu na dvije osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti. Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost – kažu iz USKOK-a. (H.K. Jakubin, jutarnji.hr)