Aktualno PROMO

1. malonogometni turnir Sitar kup ’24

Danas se u dvorištu ugostiteljskog objekta Caffe bar Sitar održava prvi malonogometni turnir (3 vs 3 na male golove) Sitar kup ’24. Službeno otvorenje turnira je u 9:30 sati, a obilježiti će ga revijalna utakmica ekipe „Trudex ’95“ (iz ratnih godina) protiv sadašnje domaćinske ekipe „CB Sitar“ te na taj način oživjeti nogomet i sportski duh u dvorištu Caffe bara Sitar nakon gotovo 30 godina. Na istom tom prostoru 1992. nastupali su „Severina“ te „Zlatni dukati“.

Za sve natjecatelje i gledatelje turnira osiguran je besplatan grah s kobasicama kojeg priprema pobjednik „Večere za 5“ Zlatko Stošić, sugrađanima poznat kao Legija. Posluživanje graha planirano je na pauzi turnira nakon odigravanja grupne faze natjecanja, između 13:30 i 14:00 sati. Također, na pauzi turnira svi natjecatelji i gledatelji imat će priliku sudjelovati u igri gađanja praznog gola s drugog kraja terena, a tijekom cijelog dana svi će imati priliku okušati se i u stolnom nogometu.

Natjecateljski dio turnira započinje u 10:10 sati, a sudjelovati će 13 ekipa iz Ogulina i šire okolice. Planirano finale turnira je oko 17:00 sati s prikladnom podjelom nagrada najboljima. U 18:00 sati na terasi Caffe bara Sitar organizirano je zajedničko gledanje utakmice Europskog prvenstva 2024. gdje ćemo bodriti „Vatrene“ u pobjedi protiv reprezentacije Španjolske. Nakon gledanja utakmice organiziran je After party za sve posjetitelje koje će zabavljati DJ Kiki i DJ Dom.
Ovim putem, organizacijski odbor turnira još jednom se zahvaljuje svim sponzorima na donacijama jer bez njih ovaj sportski dan ne bi bio moguć. Vidimo se!

NAGRADE TURNIRA:
1. mjesto: 350€ + pehar + 1,5L Vodka Grey Goose + 2 miješane pizze iz Fast Food-a Štross
2. mjesto: 200€ + pehar + Plata Klek iz Hotela Klek
3. mjesto: 100€ + pehar + Jumbo pizza iz Pekare Mivit
4. mjesto: Besplatno šišanje, brijanje i uređivanje brade u Frizerskom obrtu Nina
Najbolji strijelac: Pehar + Besplatna masaža nogu u Salonu za masažu Healthy Touch
Bonus igra: Besplatno jelo i piće po izboru iz Slastičarnice i Fast Food-a Korzo za najboljeg izvođača penala s drugog kraja terena.

Raspored