Aktualno Sport

Humanost nadilazi sve! – održan Humanitarni malonogometni turnir mjesnih odbora i prijatelja grada Ogulina 2024.

Jučer je na nogometnom igralištu Koci održan Humanitarni malonogometni turnir mjesnih odbora i prijatelja grada Ogulina 2024. u organizaciji Mjesnog odbora Prapuće-Zagrad i Društva za športsku rekreaciju Koci.
Zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom činu dobrote! Hvala nogometašima, hvala gledateljima i navijačima, hvala sponzorima: suvenirnici i gift-shopu “MOEMOEA” i Gradu Ogulinu. Najveće hvala mještanima mjesnog odbora Prapuće-Zagrad koji su i ove godine pokazali što znači biti domaćin!” – poručuju organizatori.

Nakon donacije udruzi Radost prošle godine, ove godine sva prikupljena sredstva od kotizacije (10 ekipa x 100€ = 1000€) donirana su roditeljima Luke Štuglina.
Nadamo se da smo barem malo pomogli obitelji i da ćemo i sljedeće godine uz pomoć još većeg broja mještanki i mještana našega grada pomoći onima kojima je najpotrebnije.” – navode u svojoj objavi iz mjesnog odbora Prapuće-Zagrad i Društva za športsku rekreaciju Koci

Na turniru je sudjelovalo 10 ekipa: Mjesni odbor Ogulin, Mjesni odbor Sveti Petar-Puškarići, Mjesni odbor Prapuće-Zagrad, Mjesni odbori Salopek Selo i Sveti Jakov, Mjesni odbor Hreljin Ogulinski, Mjesni odbori Ribarići i Zagorje Ogulinsko, Josipdol, Oštarije, Brinje i Izola (Slovenija).
Svi oni su kroz nogomet učinili nešto veliko i humano i zaslužuju sve pohvale.
Posebne pohvale i zahvale idu ekipi Izola iz Slovenije i nadamo se da će nam doći i sljedeće godine.

Poredak najboljih ekipa te pojedinaca izgleda ovako:
1. mjesto – mjesni odbori Salopek Selo i Sveti Jakov
2. mjesto – mjesni odbor Prapuće-Zagrad
3. mjesto – Brinje
Najbolji igrač – Patrik Poljak (Mjesni odbor Prapuće-Zagrad)
Najbolji strijelac – Tomislav Vranić (Brinje)
Najbolji golman – David Bićanić (mjesni odbori Salopek Selo i Sveti Jakov)
Humanost nadilazi sve! – poručuju organizatori (info/ foto: Luka Sušanj, MO Prapuće-Zagrad, Društvo za športsku rekreaciju Koci)