Aktualno OG sada Ogulin

Uspješno završena ljetna škola veslanja “Zaveslaj na Sabljacima!”

Ovog ljeta Veslački klub „Sabljaci“ Ogulin proveo je ljetnu škola veslanja pod nazivom „Zaveslaj na Sabljacima!“. Škola veslanja održavala se mjesec dana, 3x tjedno.
Organizatori su na društvenim mrežama naveli da je zanimanje je bilo veliko, preko 25 djevojčica i dječaka pristiglo je u školu veslanja. Ovakav ih  je interes iznenadio i razveselio, pa su zbog toga uz svoju flotu školskih čamaca posudili dodatni čamac četverac GIG.
Škola veslanja za sve je polaznike bila u potpunosti besplatna, a održavala se pod stručnim vodstvom trenera, te ostalih volontera kluba. Po završetku, polaznicima su podijeljene diplome za uspješno sudjelovanje, te poziv za daljnji nastavak bavljenja veslanjem,  za što je želju iskazalo više od polovice polaznika.
“Velika zahvala ide svim volonterima kluba, našim natjecateljima koji su marljivo dolazili na svaki trening u želji da prenesu svoje znanje mlađima, ali i našim neumornim volonterima „stonogama“ koje su svaki trening nosile četverac. Veliko hvala Veslačkom savezu Zagreba i Veslačkom klubu Trešnjevka na posudbi čamca.
I ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da se jave i s nama zaveslaju na Sabljacima, ali i svima ostalima koji žele svojim doprinosom ili donacijama podržati klub i ovakve projekte!”-poručuju iz Veslačkog kluba Sabljaci.