Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Ispitan muškarac koji je pokosio obitelj, 3-godišnji dječak prebačen u KBC Split

U zadarskom državnom odvjetništvu ispitan je 29-godišnjak koji je pijan na otoku Viru automobilom naletio na peteročlanu obitelj. Kako doznajemo, u stanju je šoka i državnom odvjetniku je odgovorio samo na jedno pitanje. Oko 13 sati bi trebao biti priveden kod suca istrage koji će odlučivati o zahtjevu tužiteljstva da mu se odredi istražni zatvor, javila je iz Zadra Ana Marušić.
Podsjetimo, poginula je 24-godišnja žena, a njezin suprug i troje male djece teško su ozlijeđeni. Prema posljednjim informacijama iz bolnice, otac djece je nakon operacije stabilno. Trogodišnjak je i dalje životno ugrožen, ali nema znakova pogoršanja. Stabilno je njegova starija sestra koja je premještena na odjel.

Trogodišnjak i dalje u kritičnom stanju, prebačen u Split

– Otac koji je jučer operiran je u stabilnom stanju s obzirom na narav ozlijede i smješten je u Jedinicu intenzivnog liječenja. Djevojčica je jučer premještena na odjel dječje kirurgije i stabilno je. Trogodišnji dječak kao najteže ozlijeđen i životno ugrožen, tijekom jutra je u pratnji anesteziološkog tima prepraćen u Jedinicu intenzivnog liječenja Klinike za pedijatriju KBC-a Split. Beba je na Odjelu dječje kirurgije, dobro je. Rodbina je uz nju cijelo vrijeme, kazao je u Dnevniku u podne zamjenik ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Nediljko Jović. (hrt)