Aktualno Sport

Odigrano 1. kolo Nogometnog Kupa Karlovačke županije

Nogometni Kup Karlovačke županije – 1.kolo

DOBRA – OGULIN 0:3 bb

Ovog vikenda započela je nova nogometna sezona odigravanjem 1.kola županijskog Kupa. Odigrano je 8 utakmica, u kojima su uglavnom pobijedili favoriti.

Mi smo najviše očekivali od ogulinskog dvoboja u Svetom Petru između nogometaša Ogulina i Dobre, no Dobra je odustala od natjecanja pa je NK Ogulin prošao u 2.kolo bez borbe.

U ostalim utakmicama u Oštarijama nije bilo pobjednika u 90 minuta igre, pa su odlučivali 11-erci: Cetingrad je bio spretniji i sretniji i pobijedio domaću momčad. U Josipdolu je domaću momčad pobijedila Croatia 78 iz Žakanja sa 2:0, u Draganiću je pobijedio Slunj također sa 2:0, a u Vojniću je Petrova Gora pobijedila Mrežnicu iz Zvečaja sa 3:1.

 

U Mostanju je Barilović pobijedio Tuškane sa 6:1, u Plaškom je Krnjak također sa 6:1 pobijedio domaći Plaški, a Vrlovka je u Rečici pobijedila domaću Mladost sa 3:1.
Još ranije Frankopan je u Donjem Mekušju pobijedio domaću Kupu 2:0, a u 1. kolu slobodni su bili Karlovac 1919, Ilovac, Vojnić ’95, Zrinski Ozalj, Duga Resa 1929, Vatrogasac i novigradska Dobra. (D. Pribanić)