Aktualno OG sada Ogulin

“Ljeto u Ogulinu” se nastavlja

Večeras, od 19 sati,  s jogom na jezeru Sabljaci, nastavlja se program ovogodišnjeg izdanja Ljeta u Ogulinu, čiju organizaciju potpisuje TZ grada Ogulina.

U petak, 23. kolovoza, na rasporedu je filmska večer, a u našem gradu će još jednom gostovati karlovačko Riječno kino. Tako ćemo u dvorištu Frankopanskog kaštela, s početkom u 21 sat i 15 minuta, imati priliku pogledati film “Bad Boys 4”. Neposredno prije početka projekcije filma, točnije u 21 sat, svoje znanje moći ćete testirati na još jednom kvizu kojeg pripremaju organizatori.

Osim još jednog sata joge na jezeru Sabljaci, koji počinje u 9 sati, subota nam od 10 i 30 sati donosi Vođeni obilazak Rute bajke, za kojeg će ponovno biti zadužena Sabina Gvozdić. Polazišna točka je dvorište Frankopanskog kaštela. Tu večer nas u Parku kralja Tomislava, s početkom u 21 sat, očekuje koncert ogulinske grupe Speen.

Osim navedenog, “Ljeto u Ogulinu” nam nudi i novu oktansku poslasticu. Naime, u subotu i nedjelju, 24. i 25. kolovoza, na stazi Klek vozit će se auto utrka CIAK Starter Formula Driver – Memorijal Ivica Kišasondi. Utrku organiziraju članovi ogulinskog AK “Klek”.

“Dođite i pridružite se zabavi, opuštanju i adrenalinskim aktivnostima koje vam donosi Ljeto u Ogulinu! Vidimo se!” – poručuju iz TZ grada Ogulina.