Aktualno OG sada Ogulin

Za umjetničkog ravnatelja izabran Dražen Makarun

Na temelju provedenog Javnog poziva za izbor umjetničkog ravnatelja Smotre izvornog folklora Karlovačke županije igra kolo, a u skladu s člankom 8. Pravilnika o organiziranju, financiranju i donošenju programa Smotre izvornog folklora Karlovačke županije Igra kolo, Organizacijski odbor jednoglasno je za umjetničkog ravnatelja izabrao Dražena Makaruna.

Kako su izvijestili putem društvenih mreža, radi se o istaknutom kulturnom djelatniku i stručnjaku u području tradicijske glazbe i plesa, koji donosi bogato iskustvo i viziju koja će dodatno obogatiti ovaj značajan kulturni događaj.

Njegova strast prema očuvanju i promociji narodnih običaja, kao i njegovo dugogodišnje iskustvo u organizaciji i vođenju, jamstvo su da će Smotra nastaviti rasti i razvijati se u pravcu koji poštuje tradiciju, a istovremeno otvara vrata novim generacijama. Radujemo se nadolazećim projektima i novim suradnjama koje će, vjerujemo, rezultirati još bogatijim i raznolikijim programom Smotre. Čestitamo još jednom gosp. Draženu Makarunu i želimo mu puno uspjeha u radu!” – poručili su u svojoj Facebook objavio članovi Organizacijskog odbora Smotre.