Aktualno OG sada Ogulin

Još jedna reakcija iz Karlovačke županije

Iz Karlovačke županije, stiglo je priopćenje u kojem reagiraju na izjavu gradonačelnika Dalibora Domitrovića, koji smo objavili u članku „Domitrović: Iz Vlade nisu izrazili želju da govori Vesna Hajsan Dolinar“.

U njemu glasnogovornica Martina Kiseljak, navodi:

Poštovani,

šaljem demantij na tekst objavljen na OG portalu 15.9.2024. pod naslovom: „Domitrović: Iz Vlade nisu izrazili želju da govori Vesna Hajsan Dolinar“.

U tekstu citirate gradonačelnika Ogulina Dalibora Domitrovića, koji o tome zašto zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar nije dobila riječ na svečanoj sjednici održanoj u povodu Dana grada Ogulina, kaže:

Ove godine je Vesna Hajsan Dolinar bila izaslanica premijera. Prilikom pripreme sjednice kontaktiraju se i Vlada, i Sabor i Ured predsjednika i traži se od njih informacija da li žele govoriti. Iz Vlade su to demantirali i rekli su da ne žele.“

Gradonačelnik nije rekao istinu. U komunikaciji s Uredom premijera RH i Uredom glasnogovornika Vlade RH nedvojbeno nam je potvrđeno da iz Vlade tako nešto nije rečeno. Uostalom, to bi bilo suprotno svim pravilima i običajima protokola.