Aktualno OG sada Ogulin

Početak novog filmskog poglavlja u našem gradu!

“S iznimnim zadovoljstvom nakon 17 godina najavljujemo prvu filmsku projekciju, otvorenje filmskog dijela, u prostoru Zlatne dvorane koja će se održati u subotu, 21. rujna s početkom u 19:30 sati, a u organizaciji Kinokluba Ogulin”-objavljeno je na društvenim mrežama ogulinskog Pučkog otvorenog učilišta.

Program otvorenja započet će projekcijom filma “Bezbolnim palicama” Kinokluba Ogulin, u režiji Ogulinca, mladog redatelja Marina Šegana. Ovaj kratkometražni film predstavlja rad lokalnih filmskih entuzijasta I članova Kinoklub Ogulin te će zasigurno oduševiti sve prisutne fantastičnim kadrovima našeg prekrasnog grada.

U glavnom dijelu večeri, publika će imati priliku uživati u projekciji dugometražnog filma “Pamtim samo sretne dane”, u režiji renomiranog redatelja Nevia Marasovića, koji će se pridružiti
kao poseban gost na otvorenju. Ova prilika da pogledamo njegov novi film na velikom platnu u našem gradu čini ovaj događaj posebno važnim. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom svečanom događanju i zajedno s nama obilježite početak novog filmskog poglavlja u našem gradu!

Ulaz je slobodan, a ulaznice možete preuzeti u uredu Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, ulaz Ulica Bernardina Frankopana, prvi kat, od 18. do 20. rujna od 11:00 do 14:00 sati. Pridružite nam se u ovom posebnom događaju! Radujemo se vašem dolasku!