Aktualno OG sada Ogulin

Urbana kviz priča se nastavlja

U ponedjeljak je u Gradskoj kavani u Ogulinu održan “Pub kviz”,  dio projekta “Urbana kviz priča”, koji se provodi na 120 lokacija diljem Hrvatske. Odaziv je bio odličan, a vjerujemo da će tako biti i sutra, jer se Urbana kviz priča nastavlja.  Organizatori su poručili:

Drage kvizašice i kvizaši, predstavljamo vam naš prvi Opći kviz znanja, gdje ćemo u ponedjeljak, 30. rujna s početkom u 20:00h u Gradskoj kavani igrati izdanje našeg kviza općeg znanja i kulture.

Kviz je osmišljen za sve vrste sudionika, od slučajnih posjetitelja i ekipa koje žele povremenu zabavu, do iskusnih kvizaša koji redovito sudjeluju u kvizovima.”

Pripremili su bogat nagradni fond koji su osigurali njihovi partneri, a nagradit će minimalno 5 najboljih i najsretnijih ekipa. Dobre atmosfere, odličnih pitanja za sve tipove publike i fenomenalnih nagrada svakoga tjedna, neće nedostajati!

Svaka ekipa koja želi sudjelovati smije biti sastavljena od maksimalno pet osoba, ulaznica se naplaćuje 10 eura po ekipi.

U objavi stoji i NAPOMENA organizatora: “Ako vaša ekipa ne može prisustvovati kvizu, molimo da nas što prije obavijestite na [email protected] kako bismo omogućili nekoj od ekipa s liste čekanja da sudjeluje.

Prijave za kviz bit će otvorene do ponedjeljka, 30.09. u 19:00 sati ili do popunjenja kapaciteta.