Aktualno OG sada Ogulin

Dan poslije – voda se povlači, čiste se prometnice

Jutro i prvi pogled na stanje u gradu ipak je donijelo olakšanje jer je situacija puno bolja. Voda se sa dijela ulica i prometnica povukla, dok se s preostalih mjesta povlači tako da se ponekim ulicama grada, kojima se jučer nije moglo, sada već odvija promet. Preostale će, kad se voda skroz povuče, još vatrogasci očistiti i oprati pa će i one biti prohodne.

 

Povlačenje vode omogućilo je i ponovno uključivanje jučer isključenih trafo stanica tako da je normalizirana i opskrba strujom. I dok gradske službe čiste grad tako i građani čiste svoj okućnice, neki još ispumpavaju vodu iz svoji podruma i sređuju posljedice “dolaska” Dobre. Uskoro če trebati i isušivači pa još jednom napominjemo da se za njih trebate obratiti u Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin, na telefon 099 6087444 li na ostale kontakte GDCK Ogulin.

 

Već od jučer postoji lista na kojoj se bilježe potrebe za ovim uređajem. Napominjemo,  da podjela isušivača u ovakvim situacijama počinje tek kada se voda povuče zbog toga što isušivač radi na struju i ne može biti u prostoriji u kojoj je voda.

Trenutno stanje

A ovako je to jučer izgledalo: