Aktualno OG sada Ogulin

Humanitarna akcija IWCZ-a u suradnji s udrugom žena iz Ogulina

International Woman Club Zagreb, zajedno s Upravnim odborom i Odborom za filantropiju odlučio je hitno organizirati humanitarnu akciju IWCZ-a u suradnji s udrugom žena iz Ogulina za poplavljene domove i obitelji u poplavi.
Jučerašnja poplava devastirala je grad Ogulin i okolna područja, ostavljajući mnoge obitelji u velikoj potrebi za podrškom. U suradnji s udrugom “Udruga žena Ogulin”, organiziramo akciju prikupljanja donacija kako bismo pružili hitnu pomoć žrtvama ove prirodne katastrofe. Sa njihovog Facebook profila prenosimo poziv:

Drage dame,

Dok nam danas pristižu fotografije i naslovi iz poplavljenog područja oko Ogulina, gledajući poplavljene domove i obitelji kojima je potrebna podrška, Odbor za filantropiju je zajedno s Upravnim odborom IWCZ-a odlučio hitno organizirati humanitarnu akciju IWCZ-a u suradnji s udrugom žena iz Ogulina, “Udruga žena Ogulin”.

Ovim putem pozivamo na vašu velikodušnost u obliku donacija.

Nedavne poplave devastirale su grad Ogulin i okolna područja, ostavljajući mnoge obitelji u velikoj potrebi za podrškom. U suradnji s udrugom “Udruga žena Ogulin”, organiziramo akciju prikupljanja donacija kako bismo pružili hitnu pomoć žrtvama ove prirodne katastrofe.

Donacije će se koristiti za hitno potrebnu pomoć:
– Potopne pumpe
– Sušilice
– Mali agregati za potopne pumpe
– Veći broj gumenih čizama (od broja 42 do 48 za muškarce)

Ljubazno vas molimo za vaše velikodušne priloge. Svaka mala pomoć može značajno promijeniti živote onih koji su pogođeni.

Molimo vas za donaciju na:
International Woman Club Zagreb,
Jurišićeva ulica 22,
10000 Zagreb
IBAN: HR782340009110445513
Poziv na broj: Support Ogulin

Ili barem podijelite ovu poruku sa svojom mrežom kako biste proširili vijest. Zajedno možemo pružiti potrebnu podršku onima kojima je potrebna u ovim izazovnim vremenima.

Kao koordinatorica za filantropiju IWCZ-a, zajedno s Upravnim odborom i Odborom za filantropiju, obraćam vam se s hitnim apelom za pomoć.

Za donacije ili više informacija, slobodno nas kontaktirajte izravno.

Hvala vam na vašem suosjećanju, velikodušnosti i podršci.

Srdačan pozdrav,
Anita Prka Đurašić
Koordinatorica za filantropiju IWCZ-a & Odbor za filantropiju