Aktualno OG sada Ogulin

Sport povezao i djecu i roditelje

Sport spaja i povezuje kad se okupe oni koji razumiju njegovu bit i postojanje. Prepoznao je to i rukometni trener Dubravko Dragičević koji je nakon višegodišnjeg treniranja potencijalne sportske momčadi (današnji kadeti) odlučio povezati i njihove roditelje u mrežu prijateljstva. U Rukometnom klubu Ogulin poznato je da roditelji aktivno sudjeluju u radu kluba prateći djecu na treninzima i utakmicama, a trenerima i upravi daju dodatan vjetar u leđa za daljnji rad i napredak.

Roditelji kadetske ekipe kluba koriste svaki slobodan trenutak kako bi produbili zajedništvo kojim nastoje dati do znanja djeci da su na ispravnom putu i da imaju njihovu potporu. U posljednje vrijeme bili su na nekoliko  izleta s kojih nose pozitivne dojmove (Međugorje, Plitvička jezera), a ove jeseni odlučili su se za posjet Vukovaru.
U Vukovaru su posjetili Memorijalnu bolnicu “Juraj Njavro”, Muzej Vukovarskog rata, Ušće Dunava, Memorijalno groblje hrvatskih branitelja, Ovčaru i centar grada. Posjet Vukovarskom kraju zaokružili su razgledavanjem Iloka i Iločkih podruma.

Drugi dan zajedničkog druženja na povratku u Ogulin posjetili su Đakovo i katedralu, te Slavonski Brod.
Sretni, ispunjeni i puni dojmova po povratku kući dogovorili su novi izlet i druženje koje će uskoro realizirati. Ova ekipa “sportskih roditelja” može biti dokaz  kako u sportu valja uživati i na sportskom terenu i izvan njega.