Aktualno OG sada Ogulin

Večeras završava “Ljeto u Ogulinu”

zumba og ist

Večeras će, Zumbom na otvorenom kod Cesarovca, biti okončana manifestacija Ljeto u Ogulinu. Manifestacija nam je, od lipnja do kraja kolovoza, ponudila čitav niz sadržaja. Podsjećamo, bilo je tu radionica za osnovnoškolce, tečaj engleskog jezika, koncerata, ali i filmskih projekcija. Vrijedni članovi Društva pedagoga tehničke kulture organizirali su, pak, uvijek zanimljive radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Nakon Riječnog kina, po prvi put u našem gradu imali smo priliku uživati u Motovun film festivalu. Nije nedostajalo niti sportskih i rekreativnih nadmetanja i turnira, a nikako ne smijemo zaboraviti niti ogulinsku plažu koja je ove godine bila postavljena kod Cesarovca.

Na toj lokaciji svake subote održavao se i Ljetni plesni tečaj kojeg su vodili predstavnici Plesne škole Alegria. Tako smo imali priliku besplatno naučiti plesati salsu, bachatu, discofox, ali i engleski i bečki valcer. Ista ekipa u našem je gradu po prvi put organizirala Dance natre festival, koji je trajao 4 dana i u naš grad doveo gotovo 200 plesača iz 7 zemalja Europe.

Nadamo se da ste uspjeli tijekom manifestacije pronaći nešto za sebe i uživati, a posljednju priliku, barem za ovu godinu, imate večeras u 20 sati. Iskoristite ju!

Posljednje objavljeno

ROADPOL-ov Speed Marathon održat će se u srijedu, 21. travnja, diljem Europe

OgPortal

Krule – Tražili ste rat… javljaj u Ploče… stižemo!

Bloger Krule

U protekla 24 sata zabilježeno je 2106 novozaraženih, preminule su 42 osobe

OgPortal

Na natječaj eBolnica jedini se prijavio bivši ministar. Osnovao je svoju firmu 21 dan prije roka

OgPortal

Muškarac s mitraljezom u ruci ušetao na proslavu rođendana, počeo pucati i vikati: ‘Gasi muziku!‘

OgPortal

Prometna nesreća u tunelu Mala Kapela

OgPortal