Aktualno OG sada Ogulin

Božićni ukrasi i nakit tvrtke Bjelin naš će grad odjenuti u novo blagdansko ruho

Bajkoviti advent u Ogulinu nam kuca na vrata, a posljednje pripreme ulaze u samu završnicu. Između ostalog, ove je godine ostvarena izuzetna i zanimljiva suradnja sa trvtkom Bjelin d.o.o..

Naime, vrijedni djelatnici pogona primarne proizvodnje i briketare, posljednjih su dana imali pune ruke posla, a izrađivali su Božićne ukrase i nakit zahvaljujući kojem će naš grad odjenuti novo ruho.

Danas su ukrasi dostavljeni na Crveno igralište, a primopredaji su, osim djelatnika Bjelina, nazočile zaposlenice Turističkog ureda Ogulin Aleksandra Kolić Puškarić i Petra Milanović, te ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Ogulin Blanka Poljak Franjković.

Do ove suradnje došlo je na inicijativu djelatnica Turističkog ureda Ogulin, a u tvrtki Bjelin prijedlog su prihvatili bez zadrške i sa zadovoljstvom.

Radnici Bjelina su sa zadovoljstvom dali svoj obol u cijeloj ovoj priči, pa će tako naš grad ove godine krasiti borovi, saonice, sobovi i kuglice izrađene od drveta.

Aleksandra Kolić Puškarić je, u ime organizatora, djelatnicima i upravi tvrtke uputila riječi zahvale, kao i svim ostalim obrtnicima koji će podržati ovogodišnje izdanje Bajkovitog adventa.

Inače, Bajkoviti advent u Ogulinu počinje 1. prosinca, a trajati će sve do 7. siječnja slijedeće godine. Očekuju nas brojni sadržaji i noviteti, a više o bogatom programu čitajte u danima koji slijede.