Aktualno OG sada Ogulin

Bajkoviti advent se nastavlja

Bajkoviti advent u Ogulinu tijekom vikenda donosi nam niz sadržaja. Tako nas danas  od 9 sati, u Parku kralja Tomislava, ponovno očekuje Bajkoviti adventski sajam. U Ivaninoj kući bajke u 15 sati počinje radionica pripovjedanja za djecu, dok nas od 18 sati, u Školskoj sportskoj dvorani, očekuje prvi ogulinski Zumbathon.

Podsjećamo, radi se o humanitarnom događaju na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć u liječenju naše sugrađanke, djevojke Martine (17).
Na Zumbathon® su svi dobrodošli pa i nevježbači. Cijena ulaznice je 20 kn. Tijekom programa moći će se ostaviti i donacija kod volontera, koji će biti na ulazu tijekom cijelog programa.

Sve koji budu sudjelovali u ovom humanitarnom događaju, Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin će nagraditi besplatnim treninzima u narednom tjednu.
Na Zumbathonu® će osim Zumba® instruktora nastupiti i plesne skupine iz Udruge za ples i rekreaciju River dance iz Karlovca, Ogulinske mažoretkinje i Plesna škola Alegria.
Nakon Zumbathona®, održati će se after Salsa/Zumba party u caffe baru Stari Grad, na kojeg su svi pozvani.

Nedjelja nam, osim Bajkovitog advenstkog sajma od 18 sati, donosi i paljenje 2. adventske svijeće koje će svojim nastupom uveličati članovi KUD-a Klek.

Druga adventska svijeća bit će upaljena u 19 sati, nakon svete mise.