Aktualno OG sada Ogulin

Na 1. ogulinskom Zumbathonu® za Martinu prikupljeno 2 910 kuna

Sinoć je u Školskoj sportskoj dvorani, u centru grada, održan 1. ogulinski Zumbathon®. Ovaj humanitarni događaj organizirali su, zajedničkim snagama Udruga „Oda prijateljstvu“ i Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin.

Na početku programa okupljene su pozdravili predsjednik Udruge Oda prijateljstvu, Hrvoje Magdić i predsjednica Društva za sportsku rekreaciju Ogulin, Maja Magdić Pešut.

Pod vodstvom licenciranih instruktora, koji su se tijekom treninga izmjenjivali, „zumbali” su oni koji su se već odavno okušali u ovoj vrsti treninga, a bilo je i sugrađana kojima je ovo bio prvi put.

Osim Zumba® instruktora, sinoć su nastupile i plesne skupine iz Udruge za ples i rekreaciju River dance iz Karlovca i Ogulinske mažoretkinje. Bila je ovo zabavna večer, tijekom koje su neki od naših sugrađana odlučili poraditi na svom tijelu i zdravlju, a, što je najvažnije od svega, pokazali su još jednom da imaju veliko srce.

Naime, tijekom 90 minuta programa volonteri su na ulazu prikupljali donacije, dok su oni željni treninga izdvojili 20 kuna za sudjelovanje. Sav prihod prikupljen prodajom ulaznica te od donacija bio je namijenjen za liječenje naše sugrađanke Martine. Od ulaznica i priloga prikupljeno je 2 910 kuna, točnije 98 ulaznica po cijeni od 20 kuna i dobrovoljni prilog u iznosu od 950 kuna, a sve će se dodati iznosu prikupljenom proteklog vikenda na 3. dječjem festivalu Jagor. Ovim događajem Udruga Oda prijateljstvu zaokružila je niz akcija za djevojku Martinu i zaključila najuspješniju godinu od svoga osnutka.

“Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog događaja, kao i svima koji su svojim dolaskom (bez obzira jesu li plesali ili nisu) pomogli ovu humanitarnu akciju!” – poručili su organizatori.

Prvo, vrlo uspješno, izdanje ogulinskog Zumbathona® okončano je after Salsa/Zumba party-em u caffe baru Stari Grad.

Na kraju, ne zaboravite – sve vas koji ste kupili ulaznicu za ovaj humanitarni događaj, Društvo za sportsku rekreaciju Ogulin slijedeći tjedan nagrađuje besplatnim treninzima!