Aktualno Ogulin

Počinje Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš obilaznice Grada Ogulina

Javno izlaganje o Studiji održat će se u utorak.

Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš Karlovačke županije objavio je Obavijest o provođenju javne rasprave o Studiji o utjecaju na okoliš obilaznice Grada Ogulina.

Javni uvid i javnu raspravu o Studiji za područje Karlovačke županije koordinira i provodi Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš Karlovačke županije. Javna rasprava održavat će se od 24. veljače do 24. ožujka 2020. godine.

Javni uvid u ovu Studiju bit će omogućen zainteresiranim građanima za vrijeme trajanja rasprave u prostorijama Grada Ogulina, u maloj sali gradske vijećnice, te u prostorijama općinske vijećnice Općine Josipdol. Uvid će biti moguć radnim danom, u vremenu od 8 do 15 sati.

Javno izlaganje o Studiji održat će se u utorak, 17. ožujka, u 11 sati u velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin. Tijekom javnog izlaganja prisutni predstavnici nositelja zahvata i ovlaštenika davat će odgovore i raspravljati o pitanjima postavljenim od strane prisutne i zainteresirane javnosti.

Na mjestima javnog uvida u Gradu Ogulinu i Općini Josipdol bit će izložena jedna cjelovita Studija i jedan ne-tehnički sažetak Studije, knjiga primjedbi, Odluka Ministarstva zaštite okoliša i energetike te ova Obavijest.

Zainteresirana javnost će, tijekom trajanja ove javne rasprave, imati priliku u knjigu primjedbi upisivati mišljenja, primjedbe i prijedloge, a moći će ih dostaviti i u pisanom obliku na adresu: Karlovačka županija, Upravni odjel za graditeljstvo i okoliš, Odsjek za planske poslove i zaštitu okoliša, Križanićeva 11, Karlovac.

Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u navedenom roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.