Aktualno OG sada Ogulin

Ante Bertović ostaje na čelu udruge i u narednom mandatu

Sinoć je  u Domu željezničara Ogulin, održana  izvještajno – izborna skupština Udruge hrvatskih branitelja oboljelih od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Od ukupno 36, Skupštini je nazočilo  28 članova, koji su jednoglasno prihvatili izvješće o dosadašnjem radu i financijskom poslovanju.

Potom se pristupilo  se izborima za novo vodstvo udruge. Za predsjednika je ponovo izabran  Ante Bertović, dopredsjednik je Tihomir Stipetić, a tajnica Mateja Luketić.

Izabrani su i članovi Izvršnog i Nadzornog odbora, te Suda časti.

“Velika mi je čast stajati ovdje ispred vas. Hvala  na potpori svima vama i svim donatorima koji podupiru rad naše udruge”-naglasio je Ante Bertović, kojem su čestitke na izboru uputili i nazočni gosti.

Nakon saborskog zastupnika Tomislava Lipošćaka, učinio je to i Saša Poljak uime predstavnika svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata koji su sinoć nazočili skupštini, te gradonačelnik grada Ogulina  Dalibor Domitrović, koji je skupštini prisustvovao  zajedno sa  svojim zamjenikom Danielom Vukeljom.

“Čestitam novom vodstvu na izboru i obećavam nastavljanje daljnjih projekata, u suradnji sa gradom Ogulinom. Zajednički smo riješili pitanje prostorija za branitelje, a na isti način radit ćemo i u buduće”-rekao je gradonačelnik Domotrović, nakon čega je uslijedila podjela zahvalnica zaslužnim pojedincima i ustanovama, koji su podupirali rad ove udruge.

Nakon kraćeg govora novoizabranog predsjednika, usvojen je plan rada i financijski plan za 2020. godinu.