Aktualno OG sada Ogulin

Grad Ogulin počastio sugrađane odličnom predstavom

Sinoć je ogulinska publika na vrlo komičan način doznala baš sve o muškarcima. Naime, Grad Ogulin je, povodom Dana žena, svojim sugrađankama i sugrađanima poklonio predstavu Teatra GAVRAN – “Sve o muškarcima”.

Konferencijska dvrana Pučkog otvorenog učilišta bila je popunjena do posljednjeg mjesta, što i ne čudi s obzirom da su ulaznice planule još protekli tjedan. Inače, do sada je predstavu “Sve o muškarcima” vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, a priliku su ovaj put dobile i Ogulinke i Ogulnci.

Publika je tako sinoć uživala u hit komediji u kojoj je muški svijet razotkriven s puno humora i neočekivanih sukoba, a u predstavi svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred publikom prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti. Ogulinskoj publici predstavila se glumačka ekipa u sastavu Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović, autor teksta je Miro Gavran, a režiju potpisuje Mladena Gavran.

Ogulinci su uživali u odličnoj predstavi, a vrhunsku glumačku ekipu nagradili su na kraju gromoglasnim pljeskom.