Ogulinski Crveni križ brine o starijima i nemoćnima

U Gradskom društvu Crvenog križa Ogulin, u ovim izvanrednim okolnostima, misle posebno na osobe starije životne dobi.

Njih redovito obilaze njihovi volonteri i zaposlenici dostavljajući im namirnice, lijekove i ostale potrepštine, ali uz pojačane mjere opreza i zaštite.

Ravnateljica Valentina Bartolović poručila je da gradsko Društvo nastavlja s provedbom svih projekata koji se odnose na skrb o starijima i nemoćnima, poput projekta Zaželi. Ravnateljica je, ujedno, uputila poziv svim starijim osobama da ih, ukoliko imaju potrebu za dostavom hrane, lijekova ili potrepština, kontaktiraju na brojeve: 099/608-7444 ili 099/8546- 457.

Na iste brojeve mogu se javiti i volonteri koji žele pomoći u radu Gradskog društva CK Ogulin. Apel se, prvenstveno i isključivo, odnosi na osobe mlađe životne dobi, dobrog zdravlja.

Do daljnjeg su odgođene sve ostale aktivnosti u ogulinskom Crvenom križu, poput Dnevnog boravka za starije osobe, radionica i druženja.

Redovite akcije darivanja krvi bit će nastavljene, ali uz posebne mjere opreza. Darivateljima su već upućeni pozivi za slijedeću akciju, koja će se u Ogulinu održati 3. travnja.

Facebook Comments