Aktualno OG sada Ogulin

U utorak će se održati on line sjednica ogulinskog Gradskog vijeća

Sukladno uputi Ministarstva uprave, od 13. ožujka 2020. godine, da se u ovim okolnostima oko širenja zaraze koronavirusa COVID-19, sjednice predstavničkih tijela održavaju na daljinu, a radi donošenja hitnih i neodgodivih odluka, predsjednik ogulinskog Gradskog vijeća Marinko Herman sazvao je za 31. ožujak 10. sjednicu Gradskog vijeća.

Na on line sjednici gradski vijećnici će raspravljati o dvije točke dnevnog reda, a radi se o prijedlogu Odluke o razrješenju dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, te prijedlogu Odluke o imenovanju vršiteljice dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke.

Izvjestitelj za obje točke dnevnog reda bit će predsjednik Odbora za izbor i imenovanje Filip Šehović, a početak sjednice zakazan je za 9 sati.

Kako doznajemo, glasovanje za točke dnevnog reda obavit će se putem elektroničke pošte, na adresu elektroničke pošte predsjednika Gradskog vijeća [email protected], najkasnije do 11:00 sati. Vijećnici će se izjašnjavati o prijedlogu Odluka sa „ZA“, „PROTIV“ ili „SUZDRŽAN“.
Vijećnici koji nisu u mogućnosti poslati svoj glas putem elektroničke pošte bit će telefonski pozvani da svoj glas daju putem telefonskog poziva predsjedniku Gradskog vijeća. Glasovanje putem telefonskog poziva bit će snimano.
Nakon isteka roka za izjašnjavanje, svi vijećnici će se obavijestiti e-mailom o rezultatu glasovanja, odnosno da li je prijedlog usvojen.