Aktualno OG sada Ogulin

Paketi za socijalno najugroženije

Trideset paketa za socijalno najugroženije sugrađane, danas je gradonačelnik Dalibor Domitrović predao ravnateljici ogulinskog Crvenog križa Valentini Bartolović, koja će se, sa svojim djelatnicima, pobrinuti da stignu u prave ruke.

Primopredaji paketa je, osim zamjenika gradonačelnika Ivane Salopek Šumonje i Daniela Vukelje te djelatnika i volontera Crvenog križa, nazočila i naša novinarska  ekipa, pa smo gradonačelnika Domitrovića zamolili da nam pojasni kako je došlo do ove, hvale vrijedne, inicijative:

Paketi su financirani novcem iz gradskog proračuna, a njihova ukupna vrijednost iznosi 3.000 kuna. Gradonačelnik je istakao da će Grad Ogulin vrlo rado ponovno pružiti pomoć najugroženijima na ovaj način, ukoliko za to bude potrebe.

Od ravnateljice ogulinskog Crvenog križa Valentine Bartolović smo, između ostalog, doznali i kada će ovi paketi biti podijeljeni našim sugrađanima, a zanimalo nas je da li je možda postojala neka preporuka što bi se u paketima trebalo nalaziti. Valentina Bartolović nam je dala odgovor i na ova pitanja: