Aktualno OG sada Ogulin

Prijam za učenike generacije

Gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegova zamjenica Ivana Salopek Šumonja, u petak, su upriličili prijam za učenike generacije srednjih škola grada Ogulina.
Hvalevrijednu titulu u Gimnaziji i strukovnoj školi “Bernardina Frankopana” s ponosom ove godine nosi učenik 4.a razreda Andrej Cindrić, koji je na prijam stigao u pratnji razrednice Vlaste Salopek Butković i ravnatelja Hrvoja Magdića. Učenicom generacije u Obrtničkoj i tehničkoj školi Ogulin nedavno je proglašena Maja Vignjević iz 4.b, a podršku joj je na prijamu, svojim dolaskom, pružila razrednica Đurđa Šušnjić.

Tijekom prijama, čelni ljudi grada zanimali su se za njihove uspjehe, kao i uspjehe obje škole u ovoj školskoj godini. Razgovor se poveo i o dosadašnjim iskustvima sa državne mature, a zanimali su se i za njihove planove po pitanju nastavka školovanja.
Upućujući čestitke i lijepe želje za nastavak njihovog školovanja, gradonačelnik Dalibor Domitrović je učenicima generacije 2019./2020. uručio prijenosna računala, koja će im sigurno dobro doći u njihovom daljnjem školovanju. Izrazio je ujedno i želju da se po završetku školovanja ponovno vrate kući, a gradska vlast će učiniti sve što je u njihovoj moći da im u našem gradu osigura nužne uvjete za osiguravanje egzistencije.