Aktualno OG sada Ogulin

Odlaganje otpada u reciklažnom dvorištu za građane Ogulina bit će besplatno

Na samoj lokaciji ogulinskog Reciklažnog dvorišta, u Dražicama pored „Pročistača“, održana je danas završna konferencija projekta „Izgradnja reciklažnog dvorišta u Ogulinu“. Reciklažno dvorište je dovršeno, a kako bi moglo započeti s radom nužno je ishoditi još potrebe dozvole za puštaje u rad. Ukupna vrijednost projekta izgradnje reciklažnog dvorišta iznosi nešto više od 2,4 milijuna kuna s PDV-om, od čega je 85% sufinancirano iz EU fondova, a 15% iz proračuna Grada Ogulina.

Završnoj konferenciji nazočili su gradonačelnik Dalibor Domitrović, njegovi zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja, direktorica ogulinskog SKG-a Sanja Tomić, te zaposlenici gradske uprave i SKG-a. Prisutne je uvodno pozdravio gradonačelnik Domitrović, a potom je riječ prepustio predstavniku tvrtke Ecoline d.o.o. Mladenu Klasniću, koja je bila zadužena za vidljivost ovog projekta .

Izgradnjom reciklažnog dvorišta, građanima Ogulina biti će omogućeno odvojeno prikupljanje otpada, a samim time bit će smanjene količine otpada koje se odlažu na odlagalištu.

Ovom je prigodom gradonačelnik Dalibor Domitrović istakao:

Dodajmo ovome, da će odlaganje otpada u reciklažnom dvorištu za građane Ogulina biti potpuno besplatno.

Posljednje objavljeno

Informatička pismenost, PR i marketing

OgPortal

Macron za inicijativu da cjepiva protiv covida-19 postanu svjetsko javno dobro

OgPortal

Plenković: “Ideja je da se rad nedjeljom zabrani, osim 16 nedjelja u godini”

OgPortal

Kandidat Domovinskog pokreta za župana na tiskovnu došao službenim autom gradske tvrtke! Novinarima rekao da je na godišnjem odmoru, iz Čistoće tvrde da – nije!

OgPortal

Novi kamion za SKG, vrijedan više od milijun kuna

OgPortal

Milanović iz Splita: Gospodi iz HDZ-a bi bilo dobro da prestanu lagati

OgPortal