Aktualno Sport

Održano Otvoreno prvenstvo Ogulina za dječake i djevojčice do 10 godina

Na terenima Teniskog kluba Ogulin proteklog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo Ogulina za dječake i djevojčice do 10 godina.
Kod djevojčica, Magdalena Prebežić iz TK Ogulin se sa dvije pobjede u skupini B, protiv Eve Tonković i Irine Brozović iz TK Frankopan, plasirala u najjaču, zlatnu skupinu, a isti uspjeh postigle su Ana Sofia Kljaić i Iris Božičević iz TK Ogulin u druge dvije skupine, te Sara Puškarić iz TK Frankopan. U polufinalu Zlatne skupine Sara Puškarić je pobijedila Magdalenu Prebežić sa 4:0, a Iris Božičević bila je s istim rezultatom bolja od Ane Sofie Kljaić. U finalu, Iris Božičević iz TK Ogulin je pobijedila Saru Puškarić iz Frankopana sa 4:3 i osvojila prvo mjesto. Treća je bila Magdalena Prebežić, a četvrta Ana Sofia Kljaić, obje iz TK Ogulin. Dalje u poretku slijede: 5. Eva Tonković (TK Frankopan), 6. Chiara Cindrić (TK Ogulin), 7. Ida Kurelac (TK Frankopan)…

Kod dječaka, najbolji je bio Vito Jerak iz TK Ogulin, koji je pobijedio u sva četiri meča. Treći je bio Ivano Božičević iz TK Frankopan, četvrti Mateo Rupčić iz TK Ogulin, a peti Josip Puškarić iz TK Frankopan.

Dodajmo ovome da je u Čakovcu održano Otvoreno prvenstvo TK Franjo Punčec do 12 godina. Na ovom Otvorenom prvenstvu nastupile su Viktorija Sabljak i Marinela Mihalić iz TK Ogulin. U svojoj grupi Viktoria Sabljak zabilježila je jednu pobjedu i dva poraza, a Marinela Mihalić sva tri poraza, pa se tako nisu uspjele plasirati u završnicu turnira.

cure-2 ist

Posljednje objavljeno

S kakvim rejtinzima stranke i političari ulaze u posljednji tjedan kampanje – donosimo u novom Cro Demoskopu

OgPortal

Gradski derbi pripao NK Ogulinu

OgPortal

Plenković: ‘Pandemija će završiti tek kad se cijela populacija cijepi‘

OgPortal

Hrvatski avion pun slovenskih putnika udario u jastreba, odmah se morao vratiti na aerodrom kod Ljubljane

OgPortal

Šuput obilježava svoj prvi Majčin dan, preslatki prizori rastapaju srca, a posebno je ganule sve druge mame

OgPortal

Telegram otkriva: Dekanica PBF-a službenom karticom kupuje Polo i Boss odjeću, Chanel parfeme i namještaj

OgPortal