Aktualno OG sada Ogulin

Prijam za najljubaznije vozače

U gradskoj upravi  gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegova zamjenica Ivana Salopek Šumonja upriličili su prijam za najljubaznije ogulinske vozače. Naime, policijski službenici Policijske postaje  Ogulin, u civilu su, 7. rujna, na našem području promatrali i pratili ponašanje vozača u prometu. Radi se o već tradicionalnoj akciji “Dan ljubaznosti u prometu”. Akciju provodi policija u suradnji sa Savjetom za sigurnost prometa Karlovačke županije i Gradom Ogulinom. Glavni cilj ove akcije je poticanje tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanje vozača da poštuju prednost pješaka na pješačkim prijelazima.

Prema riječima načelnika PP Ogulin Gorana Vukelje, nakon provedene akcije, odabrano je ukupno 26 vozača koji su pokazali zavidnu razinu prometne kulture. Od tog boja izabrano je 5 vozača koji do sada nisu kažnjavani. Oni su Marin Cindrić, Davorin Mlinac, Tomo Puškarić, Jovanka Brletić i Dubravka Kasunić.
“Nadam se da ćete i dalje biti primjer drugima” – poručio je ovom prigodom načelnik Vukelja.

Okupljene je pozdravio i predsjednik Savjeta za sigurnost prometa Karlovačke županije Dubravko Galić, koji je uputio riječi pohvale i čestitke najuzornijim vozačima, a isto je potom učinio i gradonačelnik Dalibor Domitrović.

Najljubaznijim ogulinskim vozačima gradonačelnik je uručio priznanja i skromne poklone, uz želju da i dalje budu primjer drugima u prometu.