Aktualno OG sada Ogulin

Pučko učilište se uključuje u obilježavanje 14. Tjedna cjeloživotnog učenja

Pučko otvoreno učilište Ogulin se i ove godine, svojim aktivnostima, uključilo u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja. Radi se o nacionalnoj obrazovnoj kampanji, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Kampanja će trajati od 28. rujna do 2. listopada, a tim povodom će se putem ZOOM platforme održati predstavljanje programa obrazovanja odraslih Pučkog otvorenog učilišta Ogulin.

“U sklopu kampanje 1. listopada će u Pučkom učilištu započeti i provođenje Radionice tradicijski vez u suvremenom ruhu. Početak radionice je zakazan za 18 sati, a radionicu će održati članice KUD-a „Sveti Juraj“ Zagorje Ogulinsko, sekcija rukotvorine. Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike. Broj sudionika ograničen je na 10, a prijave se zaprimaju do 30. rujna. Program Tradicijski vez u suvremenom ruhu radionica je održivog vezenja kojom se želi povećati socijalna uključivost korisnika kao i povećanje i razvijanje radnih kompetencija” – rekla nam je ravnateljica Blanka Poljak Franjković.

Poveznice i lozinke za pristup online predavanju, kao i online prijavnicu za radionicu možete pronaći na Facebook stranici ogulinskog Učilišta. Zbog iznimne važnosti poštivanja epidemioloških mjera, svi programi u sklopu 14. Tjedna cjeloživotnog učenja odvijat će se u skladu s izrečenim epidemiološkim mjerama u cilju prevencije širenja koronavirusa.