Aktualno OG sada Ogulin

Grad Ogulin će mališane i ove godine razveseliti poklonima za Sv. Nikolu

Grad Ogulin  ni ove godine neće  zaboraviti na najmlađe sugrađane. Unatoč činjenici da im je epidemija koronavirusa poremetila dobar dio planova za ovogodišnji Bajkoviti advent, Grad Ogulin je osigurao sredstva za dar mališanima povodom blagdana Sv. Nikole. Mališani će dobiti poklon pakete u kojima će, osim slatkišta i grickalica, biti i karta za posjet Ivaninoj kući bajke, koja će se moći iskoristiti do kraja veljače.

Kako doznajemo iz gradske uprave, trenutno je u tijeku prikupljanje ponuda za nabavu poklon paketa, a ove godine bit će ih podijeljeno ukupno 741. Za predškolsku djecu bit će kupljen 261 paket, a za učenike od 1.-4. razreda ogulinskih osnovnih škola bit će osigurano 480 paketa.

Zbog okolnosti vezanih uz epidemiju koronavirusa, pokloni će biti predani ogulinskim osnovnim školama, kao i Dječjem vrtiću “Bistrac”, a učitelji i odgajatelji će se pobrinuti da oni stignu u prave ruke.

Ukupan iznos sredstava koji će biti izdvojen za ovu namjenu bit će poznat nakon okončanja postupka prikupljanja ponuda i nabave paketa za mališane.