Aktualno OG sada Ogulin

Grad Ogulin će i ove godine financijskim sredstvima podržati sportske aktivnosti

najava sporta ist

Iz ovogodišnjeg Proračuna Grada Ogulina 1.740.000,00 kuna planira se izdvojiti za sport na našem području.

Od tog predviđenog iznosa, 700.000,00 kuna bit će izdvojeno za redovnu djelatnost Športske zajednice Grada Ogulina, dok je 800.000,00 kuna predviđeno za donacije sportskim klubovima u sustavu natjecanja. Za donaciju sportskim klubovima rekreativnog karaktera namijenjeno je 25.000,00 kuna, a 20.000,00 kn osigurano je za rad školskih sportskih društava ogulinskih osnovnih i srednjih škola.

Grad Ogulin će i ove godine financijskim sredstvima podržati održavanje sportskih manifestacija, a za tu namjenu je predviđeno 25.000,00 kuna. 30.000,00 kuna planira se uložiti u uređenje svlačionica u gradskog sportskoj dvorani, dok je za uređenje i obnovu sportskih igrališta osigurano 140.000,00 kuna. U okviru kapitalnog projekta uređenja i obnove sportskih igrališta, planira se izrada projektne dokumentacije za tzv. Crveno igralište. Podsjećamo, idejnim projektom ovo igralište zamišljeno je kao multifunkcionalni natkriveni prostor za održavanje raznih sportskih, kulturnih i društvenih manifestacija te događanja.

Nadamo se da će epidemiološke prilike dopustiti skori početak aktivnosti, odnosno priprema, treninga i natjecanja naših klubova, sportašica i sportaša.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Od početka pandemije oboljelo 7% Ogulinaca

OgPortal

Ove godine ćemo, po prvi put, uživati u Ogulinskom festivalu bajke u dva navrata

OG Portal

Sloveniju brine slučaj reinfekcije unatoč cijepljenju

OgPortal

Glavna splitska epidemiologinja: ‘Situacija nije dobra. Ako se ovako nastavi, odgodit ćemo otvaranje kafića‘

OgPortal

Danas je dan ružičastih majica

OgPortal

Među najboljima su na svijetu u cijepljenju, a korona opet bukti. Što se događa?

OgPortal