Aktualno OG sada Ogulin

Radio Ogulin danas obilježava 56. rođendan!

Radio OGULIN IST

Ovogodišnji 56. rođendan Radio Ogulina poklopio se s najvećim kršćanskim blagdanom Uskrsom. Podsjećamo, 4. travnja prije 56 godina Radio Ogulin je službeno počeo emitirati svoj program. Stjepan Spoja tog je dana pročitao prve vijesti Radio Ogulina, a emitirane su iz Proca. Prvi pravi profesionalac, zaposlenik Radio Ogulina, bio je Josip Dubić.

“Radio Ogulin je tu zbog svih vas – naših vjernih slušatelja, ali i zbog svih onih koji će to tek postati. Nastojimo vas pridobiti iz dana u dan, iz godine u godinu, osvježavanjem našeg programa i modernijim pristupom u radu. Radio Ogulin ima bogatu prošlost, prepunu uspona i padova, ali i godine ispunjene ljudskim sudbinama i radom s puno ljubavi. Brojni pojedinci, zaposlenici i suradnici, dali su kroz svih ovih 56 godina našeg postojanja i rada svoj nemjerljiv doprinos. Na taj način ispisali su našu povijest, na koju smo osobito ponosni”- navode zaposlenici radija.

Uloga i značaj lokalnog radija došla je posebno do izražaja u krizama koje su pratile neke starije, ali, nažalost, prate i današnje generacije. Ova posljednja, koju je donijela epidemija koronavirusa uvelike se odrazila na  rad  svih radio postaja, pa tako i ogulinske. Pri tome  je svima na umu samo jedan cilj – da   slušatelji dobiju točnu i pravodobnu informaciju.

“Nažalost, i ovaj put epidemiološke okolnosti ne dozvoljavaju nam neko veliko slavlje, pa će naš rođendan proteći u uobičajenom radnom ritmu. Nadamo se da ćete  i naredne dane, mjesece i godine provesti u našem društvu, a mi ćemo predanim trudom i radom i dalje nastojati opravdati povjerenje koje ste nam ukazali”- poruka je složnog tima Radio Ogulina.

Posljednje objavljeno

ROADPOL-ov Speed Marathon održat će se u srijedu, 21. travnja, diljem Europe

OgPortal

Krule – Tražili ste rat… javljaj u Ploče… stižemo!

Bloger Krule

U protekla 24 sata zabilježeno je 2106 novozaraženih, preminule su 42 osobe

OgPortal

Na natječaj eBolnica jedini se prijavio bivši ministar. Osnovao je svoju firmu 21 dan prije roka

OgPortal

Muškarac s mitraljezom u ruci ušetao na proslavu rođendana, počeo pucati i vikati: ‘Gasi muziku!‘

OgPortal

Prometna nesreća u tunelu Mala Kapela

OgPortal