Aktualno OG sada Ogulin

Nastavlja se uređenje ulice Augusta Šenoe

U uredu gradonačelnika Dalibora Domitrovića upriličeno je potpisivanje ugovora za nastavak radova na rekonstrukciji ulice Augusta Šenoe. Gradonačelnik Dalibor Domitrović je, u ime Grada Ogulina,   Ugovor o rekonstrukciji dijela ulice Augusta Šenoe i dijela ulice Ivana Gorana Kovačića u Ogulinu, a radi se o II. fazi radova, potpisao sa Dariom Lipošćakom, direktorom tvrtke LIDAR d.o.o.

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti, ponuda ponuditelja LIDAR d.o.o. je u potpunosti udovoljila svim uvjetima iz dokumentacije o nabavi i temeljem kriterija za odabir ponude, te je ocijenjena kao ekonomski najpovoljnija ponuda za koju su se protekom roka mirovanja stvorili uvjeti za potpisivanje ovog Ugovora.
Ukupna vrijednost ove faze radova je 2,5 milijuna kuna, a obuhvaća građevinske radove (pripremne i zemljane radove, radove na izgradnji kolničke konstrukcije, radove na površinskoj odvodnji i kanalizaciji), elektroinstalacijske radove te ostale troškovnikom predviđene radove.
Rekonstrukcija ovog dijela prometnice proteže se uzduž nožice nasipa željezničke pruge, a obuhvaća dio ulice I. G. Kovačića u dužini cca 200 m.

Završetak radova predviđa se u roku od 150 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao. Pored stručnog nadzora, kojeg je sukladno Zakonu o gradnji dužan osigurati Investitor, nadzor će vršiti i djelatnici Hrvatskih željeznica, s obzirom da se radovi izvode uzduž željezničke pruge.
Cilj ovih radova je rasterećenje prometa kroz središte grada, osobito kamiona i bolja povezanost Poduzetničke zone Ogulin sa državnom cestom D-42.

Posljednje objavljeno

Dvije ruske školarke zapalile 195 tona slame, htjele snimiti video za TikTok

OgPortal

Konobari, vozači, čuvari, susjedi – svi će moći kontrolirati imate li covid propusnicu

OgPortal

U Ogulinu sedam novooboljelih osoba

OgPortal

Trening trenera OCD-ova – strojarstvo

OgPortal

Lokalni izbori: Diljem Hrvatske otvorena birališta

OgPortal

Izrael upotrijebio 500 tona bombi za napad na tunele Hamasa

OgPortal