Aktualno Županija

Na prijetnje Petračiću reagirao je i HDZ Karlovačke županije

Nižu se reakcije na vijest da je kandidat za gradonačelnika Karlovca, voditelj Nezavisne liste Naš Karlovac Davor Petračić, primio je prijetnju smrću

Objavljujemo reagiranje HDZ-a Karlovačke županije koje potpisuju kandidatkinja za županicu Martina Furdek-Hajdin  i Nada Murganić predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije:
Predsjednica ŽO HDZ-a Karlovačke županije Hrvatska demokratska zajednica Karlovačke županije na čelu sa predsjednicom organizacije Nadom Murganić i kandidatkinjom za županicu Karlovačke županije Martinom Furdek-Hajdin oštro osuđuje prijetnje smrću kandidatu za gradonačelnika grada Karlovca Davoru Petračiću.
Pozivamo sve nadležne institucije da što prije pronađu i procesuiraju počinitelja ovog kaznenog djela.
Pravo svakog čovjeka je osjećati se sigurnim u svojem gradu, u svojoj domovini zbog čega se nadamo da se ovakve prijetnje neće ponavljati i da će počinitelj odgovarati za svoje djelo.
U demokratskoj državi kao što je Republika Hrvatska svatko ima pravo na ravnopravnost i slobodu mišljenja, a pogotovo na život bez straha.
U vjeri da će se počinitelj ubrzo otkriti i biti sankcioniran, pozivamo sve da poštuju jedni druge i različitosti koje nas okružuju.(foto:facebookNMurganić)