Aktualno OG sada Ogulin

Bajkoviti advent u Ogulinu – sutra koncert Marka Kutlića, u nedjelju Planinarska nova godina

Bajkoviti advent u Ogulinu, podsjetimo se, započeo je 1. prosinca, sada već prošle 2023. godine, i ušli smo u posljednji tjedan Bajkovitog adventa.
Od tada održavali su se književni susreti, te niz radionica, predstava i koncerata, naravno uz paljenje adventskih svijeća.
Uoči Božićnih blagdana, u subotu, 23. prosinca, u Ogulinu je nastupio tamburaški sastav Gazde, a dan kasnije, na Badnjak, Tamburaški sastav Merak, koji nas je zabavljao u Parku kralja Tomislava uz podjelu ribica i dolazak Moto Mrazeva.
Za nedjelju 31. prosinca pripremao se dječji doček Nove godine, uz nastup Marka Kutlića koji je, nažalost, zbog kišnih uvjeta morao biti odgođen. U posljednjoj noći 2023. godine u Novo ljeto na prepunom prostoru gradskog parkirališta, uveli su nas Željko Bebek i Speen band.

Već idućeg dana u podne bili smo i na jezeru Sabljaci i podržali odvažne novogodišnje kupače i kupačicu u jezeru i time stigli skoro do kraja ovogodišnjeg Bajkovitog adventa u Ogulinu. Ostala su još dva događaja.

U subotu 06. siječnja čeka nas koncert Marka Kutlića, koji će se održati na gradskoj tržnici, od 11 sati, uz tombolu Društva Naša djeca i nastupe mažoretkinja i plesna grupa Stars, Ženske udruge Katarine iz Josipdola.

Ništa manje važna i zanimljiva je i tradicionalna Planinarska Nova godina,  koja će, vjerujemo,   u nedjelju 07. siječnja  Klek  privući mnoge ljubitelje planina, planinarstva i našega Kleka.