Aktualno Sport

Turnir mix parova ŽKK Ogulin

Ženski kuglački klub Ogulin nastavio je tradiciju organiziranja turnira mix parova početkom godine, pa je tako i ove subote održan treći po redu popularni turnir mix parova. I ovaj puta turnir je bio jedan od najmasovnijih u Hrvatskoj, nastupilo je 27 parova iz cijele Hrvatske, među njima i brojni hrvatski reprezentativci i reprezentativke.

Prvo mjesto osvojili u proslavljeni Damir Fučkar iz zagrebačke Grmoščice i Amela Nicol Imširović iz Kustošije s uvjerljivo najboljim rezultatom, 622 čunja. Drugo mjesto osvojili su Antonio Sušanj iz Obrtnika i bivša ogulinska reprezentativka Iva Cindrić (KK Rijeka) sa 587 čunjeva, a treći je bio bračni par Katarina i Ratko Medaniz Kustošije odnosno Velike Gorice sa 570 čunjeva. Četvrto mjesto zauzeli su Višnja Širola iz Gomirja i Vladimir Kolić iz Obrtnika sa 557, a peto Barbara Žilić (ŽKK Ogulin) i Dragan Vučić (Obrtnik) sa 549 čunjeva.

Na turniru je nastupilo još puno kuglača i kuglačica iz Ogulina, ali i iz cijele Hrvatske: Otočca, Splita, riječke Mlake, Plitvica, Karlobaga, Zaprešića, Rakovice, bilo je i zanimljivih parova sastavljenih od oca i kćeri, tete i nećaka, bračnih parova, svi su se oni došli više zabaviti na ovom turniru nego ostvariti značajan rezultat, baš zato što su u disciplini mix-parova brojna iznenađenja moguća i ne pobjeđuju uvijek najbolji.

Organizator, Ženski kuglački klub Ogulin odlično je odradio svoj posao i dobio brojna obećanja „dolazimo opet!“, najbolji su nagrađeni vrijednim nagradama, a da nitko ne ode gladan ili žedan iz Ogulina, pobrinuli su se domaćin, Caffe bar Stella s kobasicama i Jelenko d.o.o. sa domaćim zeljem, što je sve odlično pripremio, skuhao i zdinstao majstor Žika. (D.P.)