Aktualno Sport

Rezultati i vijesti iz tenisa

Dvoransko Prvenstvo Hrvatske do 14 godina
Vito Jerak i Ivano Božičević ovogodišnji su predstavnici na “HEP Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 14 godina” koje se od 13. siječnja igra na zagrebačkom Velesajmu, na terenima Teniskog kluba Zagi.
Obojica su prošli prvo kolo: Vito je pobijedio Antona Pokupca iz zaprešića sa 6:2, 6:3, a Ivano Matea Rupčića iz Frankopana sa 6:4, 6:3, prvenstvo se nastavlja danas susretima 2.kola.
U parovima, u 1.kolu Vito i Ivano su izgubili od para iz Kastva sa 1:6, 2:6 i ispali.
DOP TK Ogulin do 12 godina
Od subote, 13. siječnja 2023. godine, u našoj teniskoj dvorani igra se “Dvoransko OP TK Ogulin do 12 godina”, a na njemu su nastupili i tenisači i tenisačice TK Ogulin.
Kod djevojčica iz TK Ogulin, u 1.kolu su pobijedile Barbara Dreven, Sara Jandrijević, Sanja Maravić i Lea Vujnović, no u 2.kolu su izgubile i ispale. U 1.kolu izgubile su još Tena Marija Porubić, Lana Požek i Lara Gerić.
Kod dječaka, u 1.kolu je Leo Ribić bio slobodan, a Matej Božičević je pobijedio, no obojica su izgubila u 2.kolu i ispala.
Rezultati TK Frankopan
Ovog vikenda bili su aktivni i članovi Teniskog kluba Frankopan:
Na HEP dvoranskom Prvenstvu Hrvatske do 14 godina Sara Puškarić izgubila je u 1.kolu od Ive Jerković iz TK Zagi sa 6:1, 6:0 i ispala. Mateo Rupčić je s dvije pobjede u kvalifikacijama upao u glavni turnir, no u 1.kolu izgubio je od Ivana Božičevića iz TK Ogulin sa 6:4, 6:3.
Na OP Teniskog kluba Ponikve u Zagrebu do 10 godina, Ema Mihalić je u skupini ostvarila jednu pobjedu i dva poraza, a potom je izgubila u polufinalu brončane skupine te osvojila 10.mjesto. Ana Tonković je u skupini zabilježila sva tri poraza, pa je u Zelenoj skupini izgubila u polufinalu i osvojila na kraju 15.mjesto.
Na Dvoranskom prvenstvu TK Ogulin do 12 godina Ana Sofia Kljaić je pobijedila u prvom, a potom izgubila u 2.kolu i ispala.