Aktualno OG sada Ogulin

Kad direktor zapjeva na otvorenju hotela-i to je dokaz ljubavi prema ogulinskom kraju!

O Lauri Nazor, Dalmatinki koja je svoju veliku ljubav pronašla na Bjelolasici, već smo u nekoliko navrata pisali. O Udruzi iznajmljivača Bjelolasica, kojoj je na čelu, također. Ali,  opet je vrijedno spomenuti njeno ime, ali i imena njenih prijatelja, koji su još jednom pokazali koliko vole naš, ogulinski kraj.

Njih osmero je, naime, odlučilo nešto napraviti i , kad već država neće, uložiti svoja sredstva u razvoj turizma i Bjelolasice. Tako su  kupili jednu kuću nadomak nekadašnjeg turističkog naselja i malo po malo kuću su uređivali, uloživši u njenu obnovu oko 2 milijuna kuna. Sada to više nije kuća, nego Hotel Integral, koji je otvoren sinoć! U tom su cilju osnovali zajedničko poduzeće, a direktor je Željko Škiljan, koji je za OGportal  rekao:

Na otvorenju su se okupili brojni gosti, koje je pozdravila Laura Nazor, kratko poručivši:

Zanimljivo je da se na samom ulazu nalaze fotografije muških predstavnika obitelji koje su sudjelovale u gradnji, a seobe su nazvane po njihovim suprugama! Iako nismo stručnjaci i to ne želimo ni biti, moramo priznati da smo bili oduševljeni onim što smo vidjeli. Prekrasno uređen interijer sa mnoštvom zanimljivih, ali nenametljivih detalja, stvara atmosferu ugodnog okruženja u kojem se možete danima opuštati i uživati. U vanjskom dijelu prekrasna je terasa koja će za toplijih dana mnogima biti omiljeno okupljalište, a u koliko se uskoro tu nađe i bazen, adrenalinski park i štošta još što domaćini planiraju, bit će to pravi raj na zemlji.

Vrpcu je prerezao i simbolično otvorio hotel gradonačelnik Dalibor Domitrović, kojem su i ovog puta zahvalili na potpori koju im pruža od samog početka.

“Mi ne odustajemo”-njihov je moto kojim su se vodili od samog početka. Tako će, kažu, i nastaviti.

Goste je zabavljao “Duo Tanjos”, dvije Tanje iz Splita, koje su oduševile publiku, pa vjerujemo da će se gosti s njima dobro zabaviti i tijekom sljedećih nekoliko večeri, kao i na samom dočeku Nove godine.

A kakva je bila atmosfera sa samom otvorenju, najbolje se možete uvjeriti i sami, jer je sa Tanjama i gostima zapjevao i direktor hotela Željko Škijan. Moramo priznati, to mu odlično ide! Ako tako bude vodio hotel, uspjeh sigurno neće izostati!