Aktualno Sport

Vratili se iz Gospića sa još jednom pobjedom

RK Gospić – RK Ogulin 26:33

Rukometaši Ogulina nastavili su pobjedonosni niz i ovog vikenda. U nedjelju su u Gospiću odigrali predzadnje kolo 3.Hrl-zapad protiv istoimenog protivnika pobjedivši 26:33. Od samog starta naši rukometaši nametnuli su brzi ritam povevši u prvih petnaest minuta rezultatom 3:13. U nastavku je to bila utakmica u jednom smjeru u kojoj su si naši rukometaši mogli priuštiti i lepršavost, ali i opuštenost. Priliku za igru su dobili svi rukometaši koji su svoju minutažu iskoristili maksimalno.
Golove su postigli:David Stipetić(Slosar) 10, Marko Poljak 5, Toni Puškarić 5, Filip Gašparović 4, Luka Turković 3, Andrija Poljak 3, Andrija Gaši 2, Lovro Petrušić 1. Igrali su još Kristian Matijašić i Alen Stipetić, a fantastično su branili Josip Vučić i David Stipetić (Mucka).
U subotu u 19 sati naši rukometaši igrat će zadnju utakmicu u kojoj će pićem dobrodošlice počastiti vjernu publiku pred kojom planiraju podići pobjednički pehar prvaka lige koji ih u narednoj sezoni odvodi u 2.rukometnu ligu. (D.D.)