Aktualno OG sada Ogulin

Završena radionica u Ogulinu

Od 31. ožujka do 2. travnja 2017. godine u Ogulinu u hotelu Frankopan održana je  edukativna radionica o interpretaciji baštine koju su  organizirali Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, Hrvatska udruga za interpretaciju baštine i tvrtka Muze d.o.o. za savjetovanje u kulturi i turizmu iz Zagreba uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske.
O ovome smo već pisali, a nakon završetka trodnevnog skupa,  kako doznajemo od organizatora iz Ogulina, dojmovi su i više nego dobri.
Predavači na radionici su bili vrhunski  stručnjaci iz područja interpretacije baštine i interpretacijskog planiranja, muzeologije i kulturnog turizma: glavni direktor Interpret Europe, Thorsten Ludwig, predsjednik i suosnivač Hrvatske udruge za interpretaciju baštine, prof. dr. sc. Darko Babić, potpredsjednica i suosnivačica Hrvatske udruge za interpretaciju baštine i direktorica u Muze d.o.o. za savjetovanje i upravljanje u kulturi i turizmu, Dragana Lucija Ratković Aydemir, potpredsjednica i suosnivačica Hrvatske udruge za interpretaciju baštine.