Aktualno Sport

Rukometni vikend

Rukometaši Ogulina odigrali su u nedjelju prvenstvenu utakmicu 23.kola 3.HRL-zapad protiv ekipe Zamet 2, i visoko izgubili 34:25.Bio je ovo njihov najteži poraz u kojem nisu pružili maksimum. Nekompletni i još nedovoljno oporavljeni od posljednjih ozljeda, nisu pružili otpor rastrčanijoj i efikasnijoj ekipi Zameta. Domaćini su kontrolirali utakmicu od prve minute, a  Ogulincima nije funkcionirao niti jedan segment igre .Vrlo slaba obrana i loša tranzicija lopte u napadu rezultirala je porazom.
Golove su postigli: Filip Gašparović 8, Patrik Kaldi 7, Toni Puškarić 6, Antonio Drašković 1, David Stipetić 1, Tin Ivan Brozović 1 i Alen Stipetić 1. Mateo Kolaković 1. Branisli su David Kučinić i Josip Vučić.
Rukometaši Ogulina nakon poraza dijele 4 mjesto s Kanfarnarom, a sljedeće kolo igraju protiv Crikvenice. Borba za plasman u viši rang je i dalje otvorena.

U Karlovcu je održano otvoreno prvenstvo Karlovca u mini rukometu za 2006 godište i mlađe. Na prvenstvu su sudjelovali mini rukometaši rukometnog kluba Ogulin. U prvoj fazi natjecanja izgubili su od Karlovca i Zagorice, a pobijedili su Dinamo. U nastavku prvenstva u grupi „malo finale“ došli su gotovo do samog kraja.
U prvoj utakmici su pobijedili su Moslavac iz Popovače  9:7, zatim Primorsku školu rukometa iz Crikvenice 9:7, a u borbi za 3 mjesto i medalje izgubili su 1 gol od RK Čavle 8:7
Igrali su: Miloš Ivošević, Bruno Cindrić, Erik Bertović, Gabrijel Blašković, Ivano Kirasić, Gabrijel Turković, Ivan Udovičić, Niko Županić, Leo Krznarić pod vodstvom trenera Daniela Orle.