Aktualno OG sada Ogulin

Pripreme za 4. Ogulin Trail u punom jeku

Vrijedna i aktivna ekipa Ogulin Trail-a već je odavno krenula u pripreme za ovogodišnju utrku, koja će se održati  09.09.2017. sa startom na igralištu Koci. Jedna od novosti je da je utrka postala dio EGS KontinenTrail-a odnosno lige centralne Hrvatske. Ligu centralne hrvatske čini 5 utrka kroz koje natjecatelji skupljaju bodove i u mogućnosti su osvojiti vrijedne nagrade.
Bit će to 4. izdanje utrke Ogulin trail, u organizaciji društva za športsku rekreaciju Koci a organizatori će se potruditi i ove godine ostaviti najbolji dojam na oko 300 trkača iz Hrvatske i šire.
Sudionici će moći izabrati jednu od dvije utrke; kraću u duljini od 13,5 kilometara (visinska razlika+600m) pod nazivom „Kosjenka“ i dulju „Regoč“ od 33 kilometra s visinskom razlikom od +1.600 m. Utrka prolazi bajkovitim šumskim predjelima ogulinskog kraja od naselja Bukovnik, preko Stošca i Kleka te natrag. Prijave su otvorene do 09.rujna 2017., a zaprimaju se isključivo online preko web portala www.stotinka.hr. Startnina iznosi 80 kn za kraću utrku te 120kn za dužu utrku, a prošlih godina su se u startnim paketima pronašle zanimljive stvarčice – od buff marama do prirodnih sapuna. Velik broj građana, ogulinskih obrtnika i tvrtki  prošle je godine podržao ovaj važan sportski događaj pa se organizatori  nadaju da će se ove godine odazvati  još veći broj onih spremnih pomoći i zajedno s organizatorom, napraviti još veći i uspješniji sportski događaj !
Više informacija možete pronaći na www.ogulintrail.com te možete pratiti i facebook stranicu: https://www.facebook.com/ogulintrail/