Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu ove godine više od 17 tisuća posjetitelja!

Iza nas je 12. Ogulinski festival bajke! Uživali smo tri dana u neuobičajenoj atmosferi u našem gradu.  “Regoč” je bio najglasniji i  moglo ga se čuti putem razglasa kako jednostavno uživa u ulozi koja mu je dodijeljena, vlakić “Bubi” bio je prepun radosnih dječjih lica, scene sa našminkanim licima bile su naša stvarnost! Dosita smo tri dana živjeli u i sa bajkama, a prema neslužbenim procjenama, ove je godine u Ogulin stiglo preko 17 tisuća posjetitelja!

Razloga za zadovljstvo sigurno ima direktorica Turističkog ureda Sonja Drašković, koja je i ovog puta vrlo rado dala izjavu za OGportal:

 

 

 

Festival je zatvoren sinoć, ispred Ivanine kuće bajke, koju je, podsjetimo, pohodila i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek. Zatvorile su ga Sonja Drašković i zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja.

Gostiju koji su ovog vikenda bili u gradu pod Klekom  bilo je iz gotovo svih krajeva Hrvatske, a u našoj fotogaleriji danas možete pogledati još fotografija koje smo  snimili, a koje dočaravaju atmosferu tijekom minula tri dana.