Aktualno Magazin Zabava

Djevojčica jedva preživjela tešku bolest, a onda oduševila Ameriku glasom

Djevojčica je tako suvereno otpjevala pjesmu “Girl On Fire” Alicije Keys da su je publika i žiri ispratili ovacijama, a gostujući član žirija glumac i voditelj Chris Hardwick stisnuo je zlatnu tipku i rekao joj “Angelica, ti si izabrana” te ju poslao u finale natjecanja.

Iako ima samo devet godina, Angelica Hale na ovotjednom izdanju showa “America’s Got Talent” pokazala je kako ima bolje glasovne sposobnosti od nekih mnogo starijih i iskusnijih pjevačica.
Djevojčica je tako suvereno otpjevala pjesmu “Girl On Fire” Alicije Keys da su je publika i žiri ispratili ovacijama, a gostujući član žirija glumac i voditelj Chris Hardwick stisnuo je zlatnu tipku i rekao joj “Angelica, ti si izabrana”, te ju poslao u finale natjecanja.

https://www.youtube.com/watch?v=EExwffrNBMg

Ono što je najzanimljivije jest da je mala Angelica prije pet godina jedva preživjela. Dobila je sepsu zbog upale pluća i otkazali su joj bubrezi. Srećom, mama Eva joj je donirala svoj bubreg i tako spasila život. Angelicin nastup oduševio je i mnoge poznate osobe poput manekenke Tyre Banks, ali i same Alicie Keys, koje su njezin nastup podijelile na Facebooku. Angelica se na Twitteru zahvalila na podršci te napisala: “Još uvijek plačem! Ne vjerujem da se ovo događa”. (vecernji.hr)