Aktualno OG sada Ogulin

Država Ogulinu mora pomoći u zaštiti od poplave

 

“Neka vladajući ispune obećanje i konačno sagrade retenciju u Ogulinskom Hreljinu. Ako to ne bude u planu, mi ćemo u Saboru amandmanima zatražiti da se to pitanje napokon riješi”- rekao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić, koji je danas posjetio Ogulin. Nakon što je održao kraći sastanak sa gradonačelnikom Daliborom Domitrovićem i njegovim zamjenicima u uredu gradonačelnika, u pratnji suradnika obišao je teren , u želji da se na licu mjesta uvjeri u posljedice nedjeljne poplave.

“Želim da svi u Saboru, bez obzira kojoj stranci pripadaju, shvate ozbiljnost situacije i pomognu Ogulinu. Ujedno čestitam svim stanovnicima Ogulina na njihovoj volji i entuzijazmu, svima koji su spašavali grad, a posebno gradonačelniku Domitroviću i predsjedniku Stožera civilne zaštite Željku Stipetiću, koji su danonoćno bili na terenu i svojim primjerima pokazali kako se to radi”-rekao je Bernardić.

Potom je posjetio HGSS u Ogulinu i tom prigodom uručio GSS-ovcima opremu i materijal nužan za obavljanje njihovih zadataka.