Aktualno OG sada Ogulin

Nastavljaju se radovi u Pučkom otvorenom učilištu

Pučko otvoreno učilište Ogulin  provelo je javno nadmetanje male vrijednosti za rekonstrukciju i opremanje objekta Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, s namjerom potpisivanja okvirnog sporazuma s jednim gospodarskim subjektom na rok od 4 godine. U postupku nabave po predmetu nabave „Rekonstrukcija i opremanje objekta Pučkog otvorenog učilišta Ogulin“ odabrana je ponuda ponuditelja poduzeća Suhomont, d.o.o., Vinkovci s cijenom od 8.002.953,25 kn bez PDV-a odnosno 10.003.691,56 kn s PDV-om.

Jučer su, 02. studenog 2017. godine, v.d. ravnateljice POU Ogulin, Nikolina Luketić Delija i direktor poduzeća Suhomont iz Vinkovaca, Milo Krmek, potpisali Okvirni sporazum o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju zgrade Pučkog otvorenog učilišta Ogulin i Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju zgrade Pučkog otvorenog učilišta Ogulin.

V.d. ravnateljica POU Ogulin je također potpisala ugovor za „Usluge stručnog nadzora nad radovima rekonstrukcije i opremanja zgrade Pučkog otvorenog učilišta Ogulin“ s poduzećem Nemet projekt d.o.o., Zagreb i to na iznos od 169.900,00 kn + PDV za provođenje usluga stručnog nadzora nad cijelim projektom do njegovog završetka.

Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i opremanju zgrade Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, za ovu godinu,  potpisan je na iznos od 1.400.000,00 kn bez PDV-a odnosno 1.750.000,00 kn s PDV- om. Prema Ugovoru, rok za izvođenje radova je 45 dana (uključujući subote i nedjelje).

Radovi na rekonstrukciji zgrade Učilišta počinju danas, 03. studenog 2017. a potpisivanjem Okvirnog sporazuma ugovoren je kontinuitet izvođenja radova, te opremanja zgrade POU Ogulin do njenog kompletnog završetka.