Aktualno OG sada Ogulin

Ljubav boli: Pratio je suprugu u njenoj noćnoj avanturi, pa završio u bolnici jer ga je istukao njezin ljubavnik

Muškarac iz Drežnice proglašen je krivim na Prekršajnom sudu u Ogulinu jer je 29. listopada, 15 minuta nakon ponoći na cesti u Drežnici istukao drugog muškarca. Bio je to zapravo muž njegove suvozačice, koji je pratio suprugu ne bi li je uhvatio u nevjeri. Utvrdio je to, pokazat će se, na vrlo bolan način.

Gnjevni ljubavnik, naime, shvatio je da za njegovim Golfom ogulinskih registracija vozi Citroen gospićkih registracijskih oznaka. Tamo je za volanom bio muž njegove ljubavnice. Pukao mu je film, zaustavio je vozilo, izašao van, te napao i izudarao jadnika u predjelu glave i tijela otvorenim dlanovima obje ruke.

Muž se javio u ogulinsku bolnicu gdje mu je izmjerena koncentracija od 0,98 promila alkohola i utvrđene brojne ozljede lakše naravi, s mogućnošću da se prekvalificiraju u teže. Teško da ga nakon svega može utješiti kazna kojom je sud kaznio ženinog mu ljubavnika i njegova napadača – presuđeno mu je 765 kuna globe, a ukoliko u roku plati dvije trećine kazne, odnosno 510 kuna, smatrat će se da je kazna podmirena. Nije poznato s kime je gospođa na kraju otišla kući.(KAportal)