Aktualno OG sada Ogulin

Ivan Karlo Ban na prijamu kod gradonačelnika Domitrovića

Gradonačelnik Dalibor Domitrović sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonja i Danielom Vukeljom u svom je uredio upriličio prijam za Ivana Karla Bana,  državnog prvaka u tenisu  u kategoriji do 16 godina i prvog na rang listi Hrvatskog teniskog saveza do 16 godina.

Gradonačelnik Domitrović poželio mu je uspješan daljnji rad, uručivši mu tom prigodom i poklon Grada Ogulina, sa željom da se jednog dana vrati i sa pobjedničkim  “tanjurom”!

Pred njim je velika karijera, ako i dalje bude uporan kao do sada, i ako se osigura dovoljno financijskih sredstava za turnire. Jer, prema riječima njegova oca Ivana Bana, gotovo svi turniri održavat će se u inozemstvu i trebat će za njih znatnija  financijska sredstva.

Trener Mario Pavić ovom je prigodom naglasio kako je to u našoj državi “normalna” pojava, jer individualni sportaši ne mogu se baš pohvaliti izdašnijim potporama.

Prijamu je nazočio i predsjednik Teniskog kluba Ogulin Marijan Magdić, a gradonačelnik je i njemu i Mariu Paviću i Ivanu Banu uručio poklon kao znak zahvalnosti za svu pruženu pomoć našem državnom prvaku.